1/11/2008

Vaarwel Tel Sell

Het is voorbij, het zit erop, Tel Sell is failliet, de inboedel wordt verkocht. Rara op welke manier ze dat gaan doen. Alles gaat eruit, de camera’s als laatste.

Menig Nederlander zal een kleine glimlach bij het horen van het bericht over het faillissement van Tel Sell niet hebben kunnen onderdrukken. Weg is die urenlange tv-vervuiling. Maar toch is het ook jammer. Waar moet je nu naartoe voor je aerobed, vacuüm-opbergzakken, puistjescrème of dat fitnessapparaat dat zo goed stof vangt op je zolder? Die fitnessapparaten, waar je naast een slank figuur ook nog eens grotere borsten of de gespierde torso van een bodybuilder van krijgt. Tenminste, als je vaak naar Tel Sell keek, kreeg je wel die indruk. Om over die zongebruinde teint maar te zwijgen. Had alleen niet het idee dat de schaars geklede personen uit de commercials ook tot de doelgroep van Tel Sell behoorden.

Wie dat dan wel zijn? Ik heb het me ook vaak afgevraagd. Je moet toch wel achterlijk zijn om te geloven dat dit nieuwe fitnessapparaat in tegenstelling tot de 24 eerdere varianten die eerder op Tel Sell voorbij kwamen je wel dat slanke figuurtje gaat geven. Maar die kopers, ze bestaan. Wat je kunt doen om uit te vinden wie dit zijn is op een willekeurige zaterdag naar winkelcentra als Hoog Catharijne of Zuid Plein gaan. Je ziet daar een heleboel mensen lopen, winkelend publiek. Zij zijn het niet, zij kopen in immers in winkels en niet via de tv. Blijft over een kleine groep kopers, net iets te klein om van rond te komen.

Gelukkig is het niet zo dat deze producten in de toekomst niet meer verkrijgbaar zullen zijn. Kom op, er is meer op de wereld dan Tel Sell! De reden dat Tel Sell niet meer rond kan komen is waarschijnlijk dat steeds meer websites soortgelijke producten aanbieden. En dus kun je ook in toekomst nog wel ergens terecht voor Reduce Fat-pillen , de Eurowrapper, Meatball Magic of Divide Pro. Blijven die mooie beloftes van Tel Sell in ieder geval bestaan. Fijn, kan ik vanavond tenminste met een gerust hart op mijn Yubisaki Pillow in slaap vallen.

No comments: